Szumátra körút Bohoroki kitérővel

Szumátra körút Bohoroki kitérővel, Indonézia, 2018-05-17, Program szerint
  • Szumátra körút Bohoroki kitérővel
  • LM
  • Indonézia | Indonézia
Hodnotenie podľa Holidaycheck
Program

Medan | Bohorok | Berastagi | Parapat | Samosir | Simamindo | Tao Sziget | Padang Sidimpuan | Bukittinggi | Padang

1. nap: Érkezés – Bohorok

Érkezés Kuala Namu repülőtérre, a közel a fővároshoz, Medanhoz. Találkozó után indulás Bohorok-ra (a Leuser Nemzeti Park déli részén helyezkedik el). Bohorok körülbelül 3 és fél órára van Medantól, északnyugati irányban. Látogatás az Orángután Centerbe, Bukit Lawangba. A program során megfigyelhetik az állatokat természetes élőhelyükön. Utazás tovább a szálláshelyre, Bohorokra. Útközben gyönyörű kaucsukfa és olíva ültetvények figyelhetők meg. Bejelentkezés a hotelbe, majd vacsora. (vacsora)

2. nap: Bohorok – Orángután túra – Medan – Brastagi

Reggeli után kora reggeli indulás orángután lesre. A hivatalos etetőállomások megszűntek, de az idegenvezető gondoskodik róla, hogy ebből az élményből se maradjanak ki. A gyümölcsszezon idején az orángutánok nem igazán merészkednek a túra útvonalak közelébe, hiszen rengeteg finomság áll rendelkezésükre a dzsungelben, de az orángutánokon kívül is számos madárfaj és majmok szórakoztatják az érdeklődőket. Később transzfer Medanon keresztül Brastagig. Látogatás Peceran településen, ahol hagyományos helyi házakat kaphatnak lencsevégre. Bejelentkezés a hotelbe, majd vacsora. (reggeli, vacsora)

3. nap: Berastagi – Sipisopiso Vízesés – Pematang Purba / Királyi Palota – Parapat – Toba tó – Samosir Sziget

Reggeli után útnak indulnak Parapat irányába, mely a híres Toba tó keleti partján fekszik. Megcsodálhatják a Sipisopiso vízesést, mely száz méteres magasságból zúdul alá a tóba. Ezután látogatás Simalungun ősi Királyi Palotájánál. Parapat termékeny zöldség- és gyümölcs ültetvényekkel, fenyőerdőkkel és gyönyörű természeti adottságokkal rendelkezik. 45 perces kompozás után érkezés Samosirba, majd bejelentkezés a hotelbe. (reggeli, vacsora)

4. nap: Samosir Sziget – Tomok – Ambarita – Simanindo – Tao Sziget

Regeli után irány a Samosir Szigettúra. Megtekinthetik Sidabutar Király síremlékét és Batak Toba települést. Ambarita település híres az ősi alakzatokról, melyek a házak előtt helyezkednek el. Simanindo felé veszik az irányt, ahol egy hagyományos néptánc előadásban lehet részük, melyet e helyiek előadásában láthatnak. Mielőtt visszatérnek a hotelbe, egy kis kitérő következik Tao szigetre. (reggeli, vacsora)

5. nap: Samosir – Parapat – Padang Sidimpuan

Reggeli után kijelentkezés a hotelből, majd visszautazás Parapatra, a kirándulás Padang Sidempuanban folytatódik. Megtekinthetik Lumban Binanga települést, illetve Balige kis faluját, mely gazdagon díszített piacai egészen Tarutungig vezetnek el a kanyargós úton. Szállás Padang Sidempuanban. (reggeli, vacsora)

6. nap: Padang Sidempuan – Bukittinggi

A mai nap hosszú, ám annál izgalmasabb és érdekesebb lesz. Szumátra rejtett partját fedezik fel. A hegyek, folyók, völgyek és a hagyományos falvak látványa felejthetetlen élményt nyújt. Ezután az elbűvölő Bukittinggi településre látogatnak, mely Sumatra matrilineális társadalmi központja és Minangkabau vidék szíve. Szállás Bukittinggibe.

7. nap: Minangkabau – Bukittinggi túra – Ngarai Sianok – Koto Gadang – Pandai Sikek – Harau völgy

Egy egész nap áll rendelkezésére, hogy felfedezzék a gyönyörű Minangkabau vidéket. Nem érdemes kihagyni a Jam Gadang toronyórát, az egyedülálló helyi piacot, múzeumot, a Ngarai Sianok kanyont. Ezután Koto Gadang és Pandai Sikek települések következnek, melyek híresek ezüst munkáikról és kézműves munkásságaikról, majd Harau völgybe különleges természeti képződmények szemtanúi lehetnek. Szállás Bukittinggiben. (reggeli, vacsora)

8. nap: Bukittinggi – Padang

Reggeli után a gyönyörű Anai völgyön keresztül utazás Padangba. Érkezés után városnéző túra vagy transzfer a repülőtérre a rendelkezésre álló idő függvényében. (reggeli)

 

Gyermekkedvezmény pótágyon:


2 éves korig ingyenes,
13 éves korig 50% kedvezmény.
Alapar-tartalmazza
transzfereket érkezéskora repülőtérről/repülőtérre,
az utazást légkondicionált autóbusszal,
a helyi angol/német/ francia idegenvezetőt,
a helyi gondozót Bohorokban,
hajós transzfert Parapat – Samosir – Parapat útvonalon,
a Samosir Szigettúrát hajóval,
a helyi adókat, belépőket,
a helyi idegenforgalmi adót,
7 éjszaka szállást 2,3 *-os szálláshelyeken,
reggelit és vacsorát 7 alkalommal.
Alapar-nem-tartalmazza
a repülőjegyeket,
a repülőtéri illetékeket,
a személyes kiadásokat. 
Az időpont megtelt, a megrendelőlap nem elérhető.

A GPS koordináták nem elérhetőek

Nem található a szálloda áttekintése.

UI